Select Page

Van harte welkom in Hotel Lelystad Airport

Neem voor meer informatie contact met ons op

Hotel Lelystad Airport is een erkend leerbedrijf. Lees meer over erkende leerbedrijven door op bovenstaand logo te klikken of stuur voor een stageplaats een mail aan info@lelyhotel.nl

Over Hotel Lelystad Airport

Sinds 1 juni 2005 is Hotel Lelystad Airport een ideale accommodatie voor zowel zakelijk als toeristisch verblijf. Met zijn 24 kamers is het hotel in de Flevopolder volop in de belangstelling.

Met het vooruitzicht op de groei van Luchthaven Lelystad Airport, met name de uitbreiding van de landingsbaan, wil het hotel op de toekomstige ontwikkelingen in en rond de luchthaven inspelen.

Onder het genot van een hapje en/of drankje kan men aan de bar, in de lounge of op het terras genieten van de rustige omgeving en van de gastvrijheid van het personeel. De kamers in het hotel zijn van alle gemakken voorzien, waaronder Digitenne TV, wireless internet, ligbad, föhn en een kluis. Ook staat op elke kamer koffie en thee voor u klaar. Flevoland betekent ruimte: er is dan ook volop parkeergelegenheid vlak naast het hotel.

Recreatie

Behalve steden, dorpen en polders heeft Flevoland ook een aantal bosgebieden en recreatiegebieden. Verder zijn er goede recreatiemogelijkheden op de randmeren; het Veluwemeer (oost), Eemmeer en Gooimeer (zuid) en Ketelmeer (noord) en op het IJsselmeer en het Markermeer. Bij Biddinghuizen is het attractiepark Walibi World te vinden.

Video tour

Heeft u uw keuze al gemaakt?

Weet u nog om bij ons te komen overnachten of heeft uw nog meer informatie nodig?

Klik hier